Uniswaps, Bitcoin Wraps og 20 Crypto Vitser

Det er ikke overraskende at de siste sju dagene har vist oss at Bitcoinhvaler aktivt akkumulerer BTC gjennom hele 2020, og MicroStrategys administrerende direktør doblet ned på selskapets bitcoin-innsats ettersom “ billioner smelter i statskasser.

Stor kryptobørs Kraken har mottatt et bankcharter , mens Kiss-stjernen Gene Simmons innrømmet at han var laget for å elske BTC

Samtidig har regulatorer som Financial Action Task Force (FAFT) vært på jakt etter krypto “ røde flagg ” for å identifisere kriminell atferd, mens venezuelanske kryptobrukere ble stadig mer bekymret for begrensede handelsalternativer , selv om LocalBitcoins sa at de ikke vil forlate landet .

I Europa lovet regulatorene en ny “ bølge av regulatoriske forpliktelser “ for lokale kryptospillere , mens monero (XMR) gikk opp på grunn av store samsvarsnyheter

Når vi snakker om altcoins, steg Ethereum-avgiftene igjen da Uniswaps UNI-token gikk live , mens Coinbase Pro innførte et uttaksgebyr . Til tross for den nylige utsalget av DeFi-token, har den totale verdien låst i DeFi fortsatt å øke , og KuCoin tilbød en overraskelse til tusenvis av Aaves LEND-holdere . Sist, men ikke minst, hvis du er interessert i hvordan du kan tjene kryptoinntekt på Uniswap, kan du lære om det etter vår nye “ DeFi Unlocked“ -serie .

Til slutt kan vi oppsummere forrige uke via et universelt språk – memene.