67% av årtusenene foretrekker Bitcoin fremfor gull som et fristed, avslører undersøkelsen

Hva vi liker:

  • Utmerket rykte.
  • Mange innskuddsmuligheter.
  • Stor kundesupport.
  • Mer enn 500 krypto eiendeler.
  • Vurdering

Les hele anmeldelsen
Millennials foretrekker Bitcoin Up fremfor gull som et fristed, viser en ny global undersøkelse delt med Finbold.com fra en av verdens største uavhengige finansielle rådgivnings- og fintech-organisasjoner.

Funnene fra avstemningen utført av deVere Group kommer i uken da prisen på Bitcoin, verdens opprinnelige og største kryptovaluta, nådde en heltidshøyde denne uken ved å nå $ 19.864. Dette slår bare den forrige prisrekorden som ble satt i desember 2017.

Undersøkelsesresultatene
Mer enn to tredjedeler (67%) av de over 700 årtusenene som ble spurt, sa at de tror Bitcoin konkurrerer bedre mot gull som et fristed.

Respondentene er klienter som for tiden er bosatt i Nord-Amerika, Storbritannia, Asia, Afrika, Midt-Østen, Øst-Asia, Australasia og Latin-Amerika, alle født mellom 1980 og 1996.

Av funnene sa deVere Group CEO og grunnlegger, Nigel Green:

“Fra det gamle Egypt og fremover har gull alltid hatt enorm verdi og har lenge vært æret som den ultimate fristed. Det har alltid vært et aktivum i tider med politisk, sosial og økonomisk usikkerhet, ettersom det forventes å beholde verdien eller til og med vokse i verdi når andre eiendeler faller, og dermed gjøre det mulig for investorer å redusere eksponeringen mot tap. Men, som denne undersøkelsen avslører, kan Bitcoin bli trakassert i løpet av en generasjon da årtusener og yngre investorer, som er såkalte ‚digitale innfødte‘, tror at de konkurrerer bedre mot gull som et fristed. “

I slekt
Senior handelsstrateg forklarer hvordan Bitcoin kan nå $ 50 000 i 2021
Crypto-helg: Bitcoin spretter tilbake til $ 18 500, men bearish formasjoner i spill
Cypherpunk Inc. avvikler ETH, XMR for å øke BTC-beholdningen med 36%
I følge Mr. Green skal tusenårsriket bli en stadig viktigere markedsdeltaker i de kommende årene, med den største generasjonsoverføringen av rikdom noensinne – spådd å være mer enn $ 60 billioner – fra babyboomere til tusenårsdager.

Pengetrykkfesten

En annen nøkkelfaktor som ble understreket av administrerende direktør i deVere Group, er de historiske nivåene av pengetrykking når sentralbanker over hele verden prøver å støtte opp økonomiene sine etter nedfallet fra pandemien.

Hvis du oversvømmer markedet med ekstra penger, devalverer du faktisk tradisjonelle valutaer – og dette, og trusselen om inflasjon, er legitime bekymringer for et økende antall investorer som søker alternativer.

„Som sådan, og i tråd med funnene som viser at årtusener har en preferanse for Bitcoin fremfor gull, er kryptovalutaen satt opp for å øke fremtredende som en seriøs safe-haven aktivaklasse,“ – sa Green.

Bitcoin blir ofte referert til som ‘digitalt gull’ fordi det i likhet med edelt metall er et byttemiddel, en regningsenhet, ikke-suveren, desentralisert, knapp og en butikk av verdi.

Mr. Green konkluderer: ”I løpet av 2020, et år med enestående økonomisk turbulens, har verdien av Bitcoin økt med rundt 170%. Bitcoin har eksistert litt mer enn et tiår, men står allerede for mer enn 3% av gullets markedsverdi på 9 billioner dollar.

Ettersom verden fortsetter å skifte mot teknologi og ettersom tusenårene blir en mer dominerende del av verdensøkonomien, bør vi forvente at Bitcoin også tar en stadig mer innflytelsesrik rolle i finansmarkedene, spesielt når det gjelder å være en ‚resesjonssikker‘ eiendel. „